Jak používat nikotinové sáčky?

1. Otevřeme krabičku

Krabička, nebo-li puk se dá otevřít mnoha způsoby. Nejjednodušší způsob je obkroužit nehtem přes stranu puku v místě pro to určeném a poté otevřít víčko. 

 

2. Vložíme sáček pod ret

Nikotinové sáčky se většinou vkládají pod horní ret k pravé nebo levé straně. Na tomto místě jsou pro většinu uživatelů nejpohodlnější. Sáčky jsou jemné a pod rty sedí velmi pohodlně.

 

3. Účinky a doba užití

Sáček po několika minutách začne uvolňovat nikotin, který se vstřebává ústní sliznicí. Můžete cítit jemné brnění. Později se začíná uvolňovat i chuť. Při používání nikotinových sáčků nemusíte odplivávat. Ideální doba užívání jednoho sáčků je až 30 minut.

 

4. Zbavíme se sáčků vhodnou likvidací

Každé balení nikotinových sáčků má svůj "odpadkový koš", který je určený pro použité sáčky. Pokud tedy zrovna nemáte po ruce klasický odpadkový koš, můžete zvolit tuto variantu. Nikotinové sáčky prosím neodhazujte na zem, jsou velmi těžce a dlouhodobě rozložitelné.

 

5. Opakujte dle potřeby

Jakmile opět ucítíte touhu po nikotinu, zopakujte tento postup. Nedoporučujeme užívat nikotinové sáčky před spaním, kvůli zhoršené kvalitě spánku. Pamatujte také na to, že po ránu působí nikotin na tělo mnohem víc než během dne.

Sáčky můžete užívat kdekoliv, jsou diskrétní a velmi pohodlné. Své okolí navíc neobtěžujete žádným zápachem.

Celou nabídku nikotinových sáčků naleznete zde!

Používáme ověření věku Adulto