Jaké jsou nikotinové sáčky Aroma King?

Nikotinové sáčky Aroma King zaznamenaly obrovské boom a našimi zákazníky jsou chváleny až do nebes. Proto jsem se rozhodl, udělat na tuto značku a její produkty detailnější recenzi.

Celou nabídku nikotinových sáčků Aroma King naleznete zde!

Aroma King je velký polský výrobce všech možných inovativních produktů ze světa nikotinu. Je na trhu již dlouho a má mnoho zkušeností. Aroma King vyrábí například ochucené práskací kapsle do cigaret nebo Heets náplní nebo aromatizující karty, které také slouží k ochucení cigaret. Nedávno se spustila výroba nikotinových sáčků a sáčků s obsahem CBD. Neuvěřitelné množství příchutí, které jsou opravdu skvělé jen potvrzuje jméno, které výrobce nese.

Obsah nikotinu

Nikotinové sáčky Aroma King jsou vyráběny v několika variantách síly nikotinu, od nejslabších 4 mg/g až po nejsilnější 60 mg/g verze. U nás naleznete verze s obsahem nikotinu 20 mg/g a 60 mg/g. Síla nikotinu je zde téma na delší dobu a pro naše zákazníky je to asi i jediné mínus této značky. Obsah nikotinu 60 mg/g totiž znamená, že na jeden sáček je obsah zhruba poloviční. To by problém nebyl, 30 mg/g je stále pořádná nálož a stačí i velmi zkušenému uživateli. Jak je ale známo, obsah nikotinu není jediný faktor, který ovlivní pocitovou sílu sáčků. To jsme však detailně probrali v tomto článku: https://www.nordiction.cz/blog/nikotinove-sacky-rozdily-v-sile/. Jednoduše řečeno, sáčky s obsahem nikotinu 30 mg/g a s mentolovou příchutí, budou vždy silnější než sáčky se stejným obsahem nikotinu ale s příchutí například Coca-Coly. Mentol dodává na pocitu síly a proto se zákazníkům u produktů této značky často zdá, že síla neodpovídá výrobcem udané množství nikotinu. 

Ohromné množství příchutí

Aroma King nabízí obrovské množství příchutí. Většina z nich je navíc naprosto jedinečných a nenalezneme je u žádné jiné značky. U většiny produktů Aroma King také nalezneme kombinace příchutí a to velmi zajímavé. Například příchuť kaktusu a aloe vera, nebo tabáku a čokolády a mnoho, mnoho dalších. Příchutě si naši zákazníci chválí jako snad u žádných jiných produktů. Tohle se opravdu povedlo!

Balení a sáčky

I přesto, že je nabídka takto široká, kvalita je na velmi dobré úrovni a to jak kvalita balení tak i samotných sáčků. Aroma King není originální jen v nabídce příchutí, ale také v balení svých produktů. U většiny značek je jako balení použit plastový obal ve tvaru puku, který je polepený samolepkou. Aroma King však použil místo samolepky technologii tisku přímo na plast. Je to velmi zajímavé a originální. Zda-li je to lepší, či horší varianta nemá cenu rozebírat. Na funkčnost to vliv nemá a originalitu ceníme. Sáčky jsou kvalitní, dobře sedí pod rty a zatím se k nim nenašla jediná výtka.

Sáčky s obsahem CBD

V nabídce Aroma King také naleznete nikotinové sáčky s obsahem CBD! Obsah nikotinu je zde vždy 20 mg/g (10 mg/sáček) a 10 mg/sáček CBD. V porovnání s ostatními značkami, které nabízí nikotinové sáčky s obsahem CBD jsou za nás v poměru cena/výkon/kvalita produkty Aroma King na prvním místě.

S touto značkou jsme my i naši zákazníci nadmíru spokojeni a pokud jste ještě produkty Aroma King nezkusili, určitě Vám to doporučujeme! Celou nabídku naleznete zde.

 

Používáme ověření věku Adulto