Ve státní svátky 29. 3. a 1. 4. máme ZAVŘENO. Vaše objednávky začneme odesílat v úterý 2. 4. Děkujeme za pochopení.

Nikotinové sáčky - Rady a tipy

Nikotinové sáčky - Jak užívat, skladovat a čeho se vyvarovat? + naše tipy!   

 

Celou nabídku nikotinových sáčků naleznete zde!

 

Z mnohaletých zkušeností vlastních i cizích jsme sepsali tento článek, abychom Vám poradili jak nejlépe nikotinové sáčky užít, a čeho se vyvarovat.

Začneme tím nejzákladnějším (zkušeným doporučujeme tuto část přeskočit :))

Otevření puku 

Ano, už jsme se setkali i s tím, že se někdo k obsahu nikotinových sáčků nemohl dostat. Otevřít puk jde opravdu snadno, například pomocí nehtu. Ze strany puku, zhruba v polovině ucítíte mezírku, nehtem touto mezírkou obkružte puk a máte vyhráno! Zkušenější mají i jiné techniky ale o tom třeba natočíme později video. :)

Kam vložit sáček?

Určitě se všichni shodneme na tom, že nejlepší místo je pod horním rtem na přední části úst vlevo nebo vpravo. Sáček vložte prsty mezi dásně a ret, uvidíte, že bude krásně sedět. 

Dále už nic nemusíte dělat. Sáček po několika minutách začne uvolňovat nikotin a vy pomalu ucítíte mírné brnění v konečcích prstů. Po chvíli se Vám může začít lehce motat hlava a pravděpodobně Vám ztěžknou nohy. (Většinou ale pouze v případech silných druhů!) Vše je v pořádku, to k tomu patří. Tento pocit po dalších několika minutách plynule odchází. Sáček se začíná rozpouštět a vy cítíte chuť víc a víc. Můžete ale nemusíte plivat. My doporučujeme plivat. Pokud máte možnost, najděte si menší lahev nebo plechovku. Váš žaludek a čistící orgány budou určitě raději!

Takto můžete sáček ponechat v ústech 15 - 40 minut. Poté už většinou žádný účinek nemá, ale jako placebo efekt je také dobrý. :)

Může se stát, že sáček budete muset vytáhnout už po několika minutách. Abyste ho nemuseli vyhazovat, nahoře puku máte víko pod které si ho můžete schovat na vhodnější chvíli! K tomu to přesně slouží..

Za jakých podmínek skladovat?

Ideální je stálá pokojová teplota. Pokud puk spotřebujete za pár dní, nemusíte to řešit. Dlouhodobě ale není dobré velké kolísání teplot. Pozor na přímé sluneční záření nebo mráz!

Suché sáčky? Máme pro Vás tip!

Pokud se Vám zdají sáčky sušší než obvykle, existuje jednoduché řešení. Namočte si prsty ve vlažné vodě a sáčky v otevřeném puku lehce pokropte vodou. Žádná potopa, jen lehce! Nebo vložte puk do lednice. 

Jak se vyvarovat vysušení sáčků? 

O ideálních skladovacích teplotách si přečtěte pár řádků víš. Puk nenechávejte dlouho otevřený, vždy ho pořádně zavřete. Pokud si objednáte nikotinové sáčky přes eshop, vyzvedněte si je co nejdříve. Skladovací podmínky na poště a na různých výdejních místech nemusí být zrovna ty nejlepší! 

Síla a příchuť

Velmi často se stává, že silné druhy jsou pouze mentolové, zatímco druhy s příchutěmi jsou velmi slabé. Kdo říká, že se musí "nabíjet" vždy pouze jeden sáček? Zkuste kombinovat, vezměte například silný Lyft Freeze X a zkombinujte ho s Lyft Tropic Breeze! Nebo zkoušejte vlastní kombinace! Je to síla a zábava. :)

Doufáme, že Vás žvýkání nikotinových sáčků baví a že některým slouží i jako skvělá alternativa kouření! Obrovskou výhodou je, že si je můžete dát opravdu všude. Ve škole, v práci, v dopravních prostředcích, kině (bez toho tam už nechodím!), atd. Jen pozor! Tato výhoda je zároveň obrovskou nevýhodou možnosti závislosti! Nic nepřehánějte!!!

Pokud máte nějaké rady a tipy pro ostatní žvýkače nebo pro nás, a nebo se chcete na něco zeptat, kontaktuje nás na info@nordiction.cz nebo na našich sociálních sítích! Děkujeme :)

Používáme ověření věku Adulto