Nikotinové sáčky VELO - Recenze

Nikotinové sáčky VELO jsou u nás extrémně oblíbené. Je to pouze marketingem? Zaslouží si takovou popularitu? Jaké jsou v porovnání s konkurencí? Vše a mnohem více jsme detailně probrali v tomto článku. 

Celou nabídku nikotinových sáčků VELO naleznete zde!

VELO, dříve LYFT

Nikotinové sáčky VELO, dříve známe jako LYFT dnes pokrývají většinu trhu nejen u nás, ale i na Slovensku, v Německu, Rakousku, Velké Británii a v mnoha dalších zemích. Díky marketingu značky VELO se nikotinové sáčky dostaly do povědomí lidí a začali stoupat na oblíbenosti. Jsou ale nikotinové sáčky VELO tak kvalitní oproti ostatním značkám a v čem jsou jiné?

 

Nabídka

V nabídce nalezneme velké množství příchutí a obsahu nikotinu pro začínající tak pro zkušené uživatele. Nabídka je pestrá a v tomto ohledu určitě drží krok s konkurencí.

 

Balení

Balení, nebo chcete-li puky VELO jsou za nás jedny z nejpovedenějších na trhu. Jsou z kvalitního, pevného materiálu, design je dobře zapamatovatelný, jednoduchý a přesto dost obsáhlý. Puky mají také fantasticky řešený "odpadkový koš", který je vybaven elastickou blánou a díky tomu se do koše vejde mnohem více sáčků. 

 

Kvalita sáčků

Sáčky jsou jemné, velmi kvalitní a pohodlné pod rty. Nově jsou v nabídce také oblíbené sáčky velikosti "mini", které jsou ještě diskrétnější a pohodlnější. Sáčky jsou lehce vlhčené a nezpůsobují podráždění rtu ani dásní a to ani při velmi častém užívání. Sáčky dokáží uvolňovat nikotin a příchuť déle než 30 minut, což je také nadprůměrné. V tomto ohledu se určitě nedá nic vytknout. 

 

Příchuť a síla nikotinu

Toto téma je velmi individuální, každému chutná něco jiného a každý je zvyklí na jiný obsah nikotinu. Obecně lze ale říci, že nikotinové sáčky VELO nabízí dostateční výběr proto, aby si každý našel svého favorita. U nás vede příchuť Tropic Breeze a silná varianta VELO X-Freeze. Občas si ale zákazníci stěžují například na příchuť Urban Vibe. Tato příchuť je totiž velmi specifická a buď si ji zamilujete a nebo ji budete nenávidět, rozhodně ale stojí za zkoušku.

 

Porovnání s konkurencí

Vezmeme-li v úvahu výhody, které VELO nabízí jako je balení, kvalita sáčků, nabídka příchutí a cena, za kterou se prodává, dalo by se říct, že VELO nemá konkurenci. V této cenové kategorii je mnoho dalších značek nikotinových sáčků, ty ale nenabízí tak skvělá balení, nebo nabídku takřka pro kohokoli.

Značky, které by však mohli VELO svou kvalitou překročit je například LYFT a Klint. Ano, LYFT je přece VELO, ale není tomu úplně tak.

Nikotinové sáčky LYFT se stále vyrábí, ale pouze pro švédský trh, kde byl tento název zachován. Výroba nikotinových sáčků LYFT probíhá ve švédsku, nabídka je mnohem obsáhlejší a sáčky jsou o chlup kvalitnější. S nikotinovými sáčky VELO se však nemohou rovnat cenově. LYFT totiž vychází na 149,- za kus, ovšem obsahuje o 4 sáčky navíc.

Nikotinové sáčky KLINT jsou na tom s kvalitou a cenou stejně jako LYFT. Nabídka ale není už tak obsáhlá a je spíše pro začínající a pokročilé uživatele.

 

Naše doporučení

Pokud jste začínající, pokročilý nebo zkušený uživatel a hledáte sáčky s dobrou chutí, určitě při koupi nikotinových sáčků VELO neuděláte chybu! Pro náročnější uživatele, kteří hledají větší obsah nikotinu, nebo více zajímavých příchutí doporučujeme zkouknout celou naší nabídku nikotinových sáčků zde.

Používáme ověření věku Adulto