Ve státní svátky 29. 3. a 1. 4. máme ZAVŘENO. Vaše objednávky začneme odesílat v úterý 2. 4. Děkujeme za pochopení.

Long Cut (Sypané) "nikotinové sáčky"

Nedávno jsme do našeho e-shopu zařadili i nikotinové sáčky z USA. Většina z nich je ale formou Long Cut, tedy sypané. V tomto článku se dozvíte, jak tento druh úžívat, výhody a nevýhody a samozřejmě nějaké tipy od nás!

Long Cut "nikotinové sáčky" neobsahují žádný tabák, nejsou ale ani v sáčcích. Co je zde místo tabáku?

Tabák je nahrazen mátovými lístky, rozdíl v podstatě nejde rozeznat, výhodou však je mnohem menší škodlivost oproti tabáku! Pokud máte rádi sypané americké tabáky jako je Skoal, Grizzly, Copenhagen, Kayak a mnoho dalších, jste na správném místě. Určitě nebudete zklamaní, chuť je výborná a fungují úplně stejně jako zmíněné americké dipy!

Jak tento produkt užívat?

U sáčků je to jednoduché, vezmete sáček a vložíte pod ret. Se sypaným produktem to zase tak jednoduché není, ale v konečném výsledku je to vlastně stejné. Vezměte sypanou směs do dvou prstů (palec a ukazováček), a jednoduše vložte pod dolní ret. Ano pod dolní, je to mnohem lepší! Sypká směs Vám tak nepadá z pod rtu a nemáte jí všude po puse.. Ze začátku je to nezvyk, pravděpodobně pocítíte větší pálivost, ale je to jen otázka času. Zvyknete si však velmi rychle. 

Výhody a nevýhody

Začněme klady.. Obrovskou výhodou u sypaných směsí je jejich obsah balení. Většinou obsahují více než 30g směsi. Klasické pytlíkové nikotinové sáčky mají kolem 20ti porcí. Sypaná směs ale vydrží mnohem déle, někomu klidně i měsíce! Nevýhodou však je absence sáčků, někomu to nevadí, ale převážné většině ano. Existuje pár řešení, například použití čajových sáčků, to funguje výborně, je to ale celkem pracné.. Bez sáčků se sypká směs po čase pod rtem začne oddělovat od sebe a zůstává mezi zuby. U sypané směsi také důrazně doporučujeme plivat!!! Je to z důvodu většího množství látek, které zvýrazňují chuť a vůní. Pro dipy z USA je to zvykem a všichni výrobci doporučují sliny nepolykat!

V naší nabídce naleznete nikotinové sáčky z USA dvou značek - Fully Loaded a Whitetail, většina druhů, hlavně ty s příchutí jsou sypané. V naší nabídce ale naleznete i sáčkové nikotinové sáčky těchto značek! Pozor! Nejsou to však klasické bílé, úzké sáčky, které znáte. Jak je v USA zvykem, sáčky jsou obrovské, hnědé a velmi mokré. Rozpouští se tak mnohem více a také zde důrazně doporučujeme sliny plivat!

sypané nikotinové sáčky nordiction

Používáme ověření věku Adulto