Top 5 příchutí nikotinových sáčků

Nikotinové sáčky v dnešní době nabízí obrovské množství příchutí. Vybrali jsme top 5 nejlepších a nejoblíbenějších podle nás a našich zákazníků. 

Nejoblíbenější nikotinové sáčky naleznete zde!

Top 1 - Mentolové nikotinové sáčky

Nejčastější příchutí u nikotinových sáčků je mentol. Mentolová příchuť je velmi rozmanitá, nabízí různé druhy příchutí jako klasickou mátovou chuť, peppermint, spearmint, eucylaptus apod. Všechny tyto příchuti řadíme do jedné kategorie - Mentolové nikotinové sáčky - každá tato mentolová příchuť je jiná, spearmint je například velmi výrazná mátová chuť, která je pálivá naopak eucalyptus je mátová chuť, která je sladká s menší pálivostí.

Top 2 - Nikotinové sáčky s příchutí Coca-Coly

Příchuť Coly je poměrně nová chuť, která zažívá u nikotinových sáčků velké boom. Výrobci tuto příchuť zařazují a přidávají do svých nabídek nikotinových sáčků velmi často. Tato chuť je obrovsky oblíbená a právem, je velmi příjemná, autentická a cool! Produkty s touto příchutí doporučujeme určitě 77 Cola & Vanilla, VID Fresh Cola nebo XQS Fizzy Cola. Pokud jste zkušený uživatel, určitě byste měli vyzkoušet Fedrs Cola Hard!

Top 3 - Nikotinové sáčky s příchutí jablka

Nikotinových sáčků s příchutí jablka v nabídce není tolik. Přesto jsou ale velmi oblíbené. Velmi povedená a šťavnatá chuť, která bývá lehce kyselá. Výrobky s touto příchutí doporučujeme 77 Apple & Mint, XQS Twin Apple nebo Aroma King Apple & Cinnamon, kde je příchuť jablka ještě okořeněna skořicí.

Top 4 - Tropické ovoce

Nikotinové sáčky s příchutí tropického ovoce jsou u našich zákazníků velmi oblíbené, největší zájem je o tyto chutě zejména v létě, jelikož přináší určité osvěžení. Příchutě s tropickým ovocem obsahují většinou příchuť manga, citronů, limetky. maracuji apod. Nikotinové sáčky s tropickým ovocem jsou velmi příjemné, fresh a přináší skvělé letní osvěžení. Z tropické nabídky jsou super výrobky například Loop Mango Tango, Velo Tropic Breeze nebo Swave Tropic Spritz.

Top 5 - Kávové nikotinové sáčky

Příchuť kávy se stává čím dál víc oblíbená. Většina nikotinových sáčků s příchutí kávy jsou ještě doplněna například lískovým oříškem, karamelem apod. Příchuť imituje hlavně jemné a krémové kávy. Nemůžou být lepší nikotinové sáčky ke kávě, než ty kávové. Z této nabídky doporučujeme například Zyn Espressino, Nordic Spirit Mocha nebo Swave Cafetini.

 

V nabídce je mnoho dalších příchutí nikotinových sáčků, které rostou na oblibě, patří k nim příchutě jako například - lesní plody, malina, jahoda, třešeň nebo energy drink. 

Nově se výrobci také zaměřují na kombinace různých příchutí, které se stávají mezi uživateli velice oblíbené. 

Další kategorií příchutí nikotinových sáčků jsou příchutě pro určitou skupinu lidí, tam patří například tabáková příchuť, která je velmi dobrá a oblíbená, ale většinou jen ve skupině uživatelů milující tabákové příchuti. Stejně tak je to například s lékořicí.

 

 

 

Používáme ověření věku Adulto