Hodnocení obchodu

5,0 233 hodnocení
5
228x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.9.2021
Rychlé dodání, zajímavé produkty
Avatar autora | 15.9.2021
+ Neskutečná rychlost dodání, u málokterého obchodu si něco objednáte ve 14:00 a zboží vám dovezou ještě příští den dopoledne!
+ Parádní zpestření nákupu pomocí mystery boxů!
- Jediné co by se dalo považovat za nevýhodu je výběr. Ale ani ten není vůbec špatný, rozhodně je z čeho vybírat a při každé objednávce ( každý měsíc) mají na výběr něco nového a svůj sortiment neustále rozšiřují, tudíž tato drobná "nevýhoda" je jen otázkou času. Rozhodně se na toto nedá nahlížet jako na nějaký zásadní problém kvůli kterému by si z této skvělé firmy člověk neměl objednávat.

Nemohu si snad vybavit jediný obchod, který by natolik předčil moje očekávání. Vždy naprosto skvělý a profesionální splnění tužeb zákazníka. Když zde nakupuji, vždy mi to udělá radost. Jednak objednám nějaké skvosty pro sebe a druhak podpořím lidi, kteří svůj díl konají naprosto perfektně. Ostatní firmy by se tohoto obchodu mohli leccos přiučit, těším se na další nákup!
Avatar autora | 13.9.2021
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 11.9.2021
+ Skvelý prístup komunikácia človek keď nevie poradia rýchle dodanie veľká spokojnosť

Avatar autora | 9.9.2021
+ časté slevy

Avatar autora | 9.9.2021
+ Rychlé dodání, velký výběr

Rychlé dodání , velké množství produktů
Avatar autora | 7.9.2021
+ Dodání do druhého dne
+ Široký sortiment
- Není co vytknout

Nordiction je skvělý obchod. Myslím, že si tam vybere každý.
Avatar autora | 31.8.2021
+ Rychlé dodání
+ Ochota
+ Zákaznický servis

Avatar autora | 29.8.2021
+ Rýchla komunikácia
+ Veľký výber
+ Kvalitné produkty
+ Rýchlosť dodania

Vynikajúci obchod, TOP v CZ/SK
Avatar autora | 26.8.2021
+ Rychlé dodání
+ Dobré ceny

Avatar autora Jakub Šuráb | 18.8.2021
Super na druhý deň po objednaní balik dorazil Som veľmi spokojný aj z darčekom ďakujem určite ešte objednám
R Avatar autora Radek | 17.8.2021
Naprostá spokojenost ,supr čupr
J Avatar autora Jakub | 12.8.2021
Rychlé odeslání, široké portfolio, skvělé ceny a akce 1+1. Mohu jedině doporučit.
Avatar autora | 12.8.2021
Všetko v poriadku + milý darček ku objednávke
Avatar autora | 5.8.2021
+ Přišli mi dárky na víc
+ Nic nebilo rozbyté
- Přišla za dlouho od potvrzení obědnávky

Vše bylo v pořádku nic nebilo poničené.
Avatar autora (Administrátor) 19.9.2021
Dobrý den, moc Vám děkujeme za Vaší objednávku a za Vaší recenzi. Jsme rádi za každou zpětnou vazbu i za negativní. Naprosto chápu, že se Vám dlouhé čekání na zásilku nelíbí. V tomto případě byla ale zásilka odeslána následující pracovní den po objednání a to v pátek. (Objednávku jsme od Vás obdrželi ve čtvrtek před 21. hodinou). Na Vámi vybraném výdejním místě Zásilkovny byla Vaše zásilka připravena k vyzvednutí ihned po víkendu v pondělí. U této služby je to takto v pořádku a ke zdržení tedy nedošlo. Věříme, že se postupem času bude zrychlovat vše a zásilky budou dodávány stále rychleji. Pak budeme všichni určitě spokojení! :-) Moc Vám děkujeme a omlouváme se za komplikace! Váš Nordiction.cz
M Avatar autora Michal | 2.8.2021
Parádny obchod, veľký výber žuvakov, rýchly dovoz aj na SK(objednávam aj nabudúce)
Avatar autora | 30.7.2021
+ kvalita
+ rýchlosť doručenia
+ veľký výber produktov

Avatar autora | 26.7.2021
+ Rychlost dodání
+ Skvělý dáreček zdarma
+ Skvělá komunikace
+ Největší výběr nikotinových sáčků

Avatar autora | 22.7.2021
+ Skvělý přístup
+ rychlost dodání
+ široký sortiment a neustale akce 1+1
+ doprava na Zásilkovnu, což je dle mne ta nejlepší možná volba
- žádné nejsou, fungují na 100%

Kdyby takhle fungovaly všechny eshopy, tak už asi nikdy nepůjdu nakupovat do obchodu. 100%. Náku zde doporučuji.
N Avatar autora Nick | 22.7.2021
Obchod fakt pecka, takový přístup kdyby měli všichni. Objednávka na druhý den doma plus pěkná pozornost k tomu.
Nahoru
233 položek celkem